11 maart 2010 - Lease-website.nl in de lucht!
------------------------------------------------------------------

3 maart 2010 - De nauwe samenwerking van de accountmanagers van TriplePro Online Marketing, de SEO-specialisten en TriplePro Promotiebureau verloopt voorspoedig. Op de zoekterm promotiebedrijf is een nummer 1 positie bereikt!
------------------------------------------------------------------

22 februari 2010 - Onze gewaardeerde medewerkster Rita Meulenkamp heeft haar usability onderzoek afgerond. Haar bevindingen, onderandere voortkomende uit een eye-track test, zullen in de komende weken worden geupdate voor al onze klanten. Ook de bestaande klanten kunnen dan gebruik maken van de NOG gebruiksvriendelijkere CMS.
------------------------------------------------------------------

1 februari 2010 - Het website-plaform, door TriplePro Online Marketing ontwikkeld, is af! Hierdoor kunnen we nog betere website's bouwen voor onze klanten.
------------------------------------------------------------------

SEOstaat voor Search Engine Optimization.Dit betekent dat hoe meer SEO er is toegepast op een website, hoe hoger hij zal eindigen in de zoekmachines. Onze leasewebsites zijn allemaal SEO geoptimaliseerd. Dit houdt voor u in dat uw website na oplevering qua techniek 100% up to dates is. Naast de techniek die wij leveren kunnen wij u tips geven over de opbouw van uw teksten. Natuurlijk is het belangrijk dat uw website is geoptimaliseerd voor uw klant of prospect. Het gaat immers om de uitstraling van uw bedrijf op het internet. Maar wij zullen ons hard maken voor de leesbaarheid van Google. Dit betekend dat we tot de juiste mix moeten komen. Voor uw bezoekers moet de site goed leesbaar zijn en de zoekmachines moeten uw site hoog waarderen op een aantal bepaalde woorden.
 
De toekomst
 
Onze leasewebsites worden gebouwd en gehost in ons eigen platform. Deze krijgt minimaal één keer per maand een SEO update. Dit zijn zaken waar u niets van merkt maar als de zoekmachines hun algoritmen veranderen moet uw site dat ook om mee te kunnen blijven strijden voor de bovenste plekken.
sluiten";