11 maart 2010 - Lease-website.nl in de lucht!
------------------------------------------------------------------

3 maart 2010 - De nauwe samenwerking van de accountmanagers van TriplePro Online Marketing, de SEO-specialisten en TriplePro Promotiebureau verloopt voorspoedig. Op de zoekterm promotiebedrijf is een nummer 1 positie bereikt!
------------------------------------------------------------------

22 februari 2010 - Onze gewaardeerde medewerkster Rita Meulenkamp heeft haar usability onderzoek afgerond. Haar bevindingen, onderandere voortkomende uit een eye-track test, zullen in de komende weken worden geupdate voor al onze klanten. Ook de bestaande klanten kunnen dan gebruik maken van de NOG gebruiksvriendelijkere CMS.
------------------------------------------------------------------

1 februari 2010 - Het website-plaform, door TriplePro Online Marketing ontwikkeld, is af! Hierdoor kunnen we nog betere website's bouwen voor onze klanten.
------------------------------------------------------------------

NIEUW: Een professionele website voor nog geen € 1,50 per dag!

Een website leasen bij TriplePro Online Marketing biedt u een aantal grote voordelen:


  Een professionele website zonder een grote investering
  Een SEO-vriendelijke website die voor veel bezoekers zorgt.

  Een makkelijk CMS-systeem waarmee u zelf uw website kan onderhouden.

  Dezer dagen kunnen bedrijven die professioneel met hun product of dienst bezig zijn niet meer zonder een goede website. Dit kan in een aantal gevallen niets anders zijn dan de "webuitstraling" van uw bedrijf maar kan ook dienen als verkoopkanaal, als leadgenerator of als informatiebron voor uw (potentiele) klanten.

  Wij bouwen onze websites in ons eigen "Maxi Platform Luna". Dit houdt voor u in dat de laaste webstandaarden maandelijks worden geupdate. Dit geldt onderandere voor de werking in nieuw te bouwen browsers, aanpassingen in de algoritmen van de zoekmachines als Google. Maar ook voeren wij updates door om de gebruiksvriendelijkheid van uw CMS (Content Management System) te kunnen blijven garanderen.

  Vult u het formulier in op de contactpagina of belt u naar 050 579 1114 om de mogelijkheden door te nemen met een van onze accountmanagers.

sluiten";